Tuotteet

VOHEK Oy valmistaa kotimaisia työmaapää- ja alakeskuksia ja teollisuuden pistorasiakeskuksia vaativiin käyttökohteisiin,

sekä mittaus- ja ryhmäkeskuksia pientaloihin.

 

TEHO Työmaakeskukset

TEHO -työmaakeskukset on tarkoitettu rakennustyömaiden työmaa-aikaiseen sähkönjakeluun. Ne soveltuvat myös muuhun väliaikaiseen sähkönjakeluun ja kevyen rakenteen ansiosta keskuksia on helppo siirtää tarpeen mukaan. Kaikki keskukset on valmistettu eurooppalaisen standardin EN 61439-4 mukaisesti ja niillä on FI-merkin käyttöoikeus.

Lue lisää

VOIMA Pistorasiakeskukset

VOIMA -pistorasiakeskussarja on joustava sähkönjakelutapa teollisuusympäristössä. Hyvät kytkentätilat tekevät keskusten asentamisesta helppoa. Kaikki keskukset on valmistettu eurooppalaisen standardin EN 61439-3 mukaisesti ja niillä on FI-merkin käyttöoikeus.

Lue lisää

PJX Pistorasiajakokaapit

PJX -pistorasiajakokaappi on kestävä ratkaisu ulkoalueiden kuten urheilukenttien, torien, satamien, leirintäalueiden ja laskettelurinteiden sähkönjakeluun. Pistorasioilla on standardien edellyttämä vikavirtasuojaus. Eri vaihtoehdosta voidaan valita juuri sopiva malli haluttuun käyttöön.

Lue lisää

LUJA Ulkomittauskeskukset

LUJA -keskus on kotimainen FI-hyväksytty ulkomittauskeskus. Keskukset ovat hyvä valinta niin omakotitaloihin kuin vapaa-ajanasuntoihin. Laadukkaat keskukset ovat valmistettu kestävistä komponenteistä ja materiaaleista. Keskuksissa on otettu huomioon niiden asennettavuus ja käytettävyys. LUJA-keskuksista löytyy sekä 1- että 2-tariffikeskukset.

Lue lisää

VARMA Sisäkeskukset

VARMA -keskus on kotimainen FI-hyväksytty sisäkeskus. Keskukset ovat hyvä valinta niin omakotitaloihin kuin vapaa-ajanasuntoihin. Laadukkaat keskukset ovat valmistettu kestävistä komponenteista ja materiaaleista. Keskuksissa on otettu huomioon niiden asennettavuus ja käytettävyys.

Lue lisää

CABLU Jatkojohdot

Jatkojohdoissa käytetään laadukasta eurooppalaista
kumikaapelia, sekä PCE:n pistotulppia ja jatkopistorasioita.
Kestää vaativissa työmaaolosuhteissa.

Lue lisää