News

Vohek Oy ja El-Björn Oy jatkavat omina yhtiöinään

Vohek Oy jatkaa keskusten valmistusta omalla nimellään ja samalla henkilökunnalla, kuten aikaisemminkin. Myös Tomi ja Toni jatkavat yrityksen palveluksessa.   Vohekin tuotanto säilyy Liedossa, Varsinais-Suomessa ja jatkaa laadukkaiden keskustensa valmistusta asiakkaiden tarpeisiin. Uuden omistajan myötä Vohek tulee jatkamaan vahvaa kasvuaan.  

El-Björn Ab on ostanut Vohek Oy:n

El-Björn on allekirjoittanut sopimuksen ostaa Vohek Oy:n, joka on Suomen suurin työmaakeskusten valmistaja. Kaupan ehtoja ei julkisteta.   “Vohekin hankinnan kautta vahvistamme läsnäoloamme suomen markkinoilla. Toivotamme Vohekin tervetulleeksi osaksi El-Björn perhettä. Olemme vakuuttuneita siitä, että kauppa tulee hyödyttämään molempia yrityksiä”, kertoo Sören Sjöö, Toimitusjohtaja, El-Björn.   “Olemme etsineet yrityksellemme hyvää ja osaavaa jatkajaa, ja olemme… Read more »

Kesälomatiedote

Vohek Oy viettää kesälomia viikot 27, 28 ja 29. Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille toivottaa Vohek Oy:n henkilökunta.

Vohek Jyväskylän sähkömessuilla 7.-9.2.2018

Jyväskylän SähköTeleValoAV-messut järjestetään jälleen 7-9-2.2018 Jyväskylän Paviljongissa. Vohekin messuosasto löytyy jälleen samasta paikasta kuin ennenkin, C2-120. Jos kaikki menee hyvin, niin osastolta voi löytyä jälleen jokin pyöräkin?