Tuotteet

VOHEK Oy valmistaa kotimaisia työmaapää- ja alakeskuksia ja teollisuuden pistorasiakeskuksia vaativiin käyttökohteisiin,

sekä mittaus- ja ryhmäkeskuksia pientaloihin.

 

Työmaakeskus

TEHO Työmaakeskukset

TEHO -työmaakeskukset on tarkoitettu rakennustyömaiden työmaa-aikaiseen sähkönjakeluun. Ne soveltuvat myös muuhun väliaikaiseen sähkönjakeluun ja kevyen rakenteen ansiosta keskuksia on helppo siirtää tarpeen mukaan. Kaikki keskukset on valmistettu eurooppalaisen standardin EN 61439-4 mukaisesti ja niillä on FI-merkin käyttöoikeus.

Lue lisää

VOIMA Pistorasiakeskukset

VOIMA -pistorasiakeskussarja on joustava sähkönjakelutapa teollisuusympäristössä. Hyvät kytkentätilat tekevät keskusten asentamisesta helppoa. Kaikki keskukset on valmistettu eurooppalaisen standardin EN 61439-3 mukaisesti ja niillä on FI-merkin käyttöoikeus.

Lue lisää

Pistorasiakeskus

Pistorasiajakokaappi

PJX Pistorasiajakokaapit

PJX -pistorasiajakokaappi on kestävä ratkaisu ulkoalueiden kuten urheilukenttien, torien, satamien, leirintäalueiden ja laskettelurinteiden sähkönjakeluun. Pistorasioilla on standardien edellyttämä vikavirtasuojaus. Eri vaihtoehdosta voidaan valita juuri sopiva malli haluttuun käyttöön.

Lue lisää

MINI & MIDI Työmaakeskukset

Pienempi ja kevyempi versio Vohek työmaakeskuksista. Valmistettu iskunkestävästä kestomuovista.

Lue lisää

työmaakeskus

Sisäkeskus

VARMA Sisäkeskukset

VARMA -keskus on kotimainen FI-hyväksytty sisäkeskus. Keskukset ovat hyvä valinta niin omakotitaloihin kuin vapaa-ajanasuntoihin. Laadukkaat keskukset ovat valmistettu kestävistä komponenteista ja materiaaleista. Keskuksissa on otettu huomioon niiden asennettavuus ja käytettävyys.

Lue lisää

LUJA Ulkomittauskeskukset

LUJA -keskus on kotimainen FI-hyväksytty ulkomittauskeskus. Keskukset ovat hyvä valinta niin omakotitaloihin kuin vapaa-ajanasuntoihin. Laadukkaat keskukset ovat valmistettu kestävistä komponenteistä ja materiaaleista. Keskuksissa on otettu huomioon niiden asennettavuus ja käytettävyys. LUJA-keskuksista löytyy sekä 1- että 2-tariffikeskukset.

Lue lisää

Ulkomittauskeskukset

CABLU Jatkojohdot

Jatkojohdoissa käytetään laadukasta eurooppalaista
kumikaapelia, sekä PCE:n pistotulppia ja jatkopistorasioita.
Kestää vaativissa työmaaolosuhteissa.

Lue lisää

Jatkojohdot