News

Päivitys TAKP 32 työmaakeskukseen

TAKP 32 työmaakeskus on kokenut pienen päivityksen ja mallinimi on jatkossa TAKP 32B. Keskukseen on lisätty kolme 16A schukorasiaa ja rasialevy on saanut myös värin pintaansa. Muutoksesta johtuen kojevastake vaihtoi paikkaansa, mutta keskuksessa on edelleen vankka alumiinikehikko, teräskotelo ja laadukkaat komponentit. Eli samaa tuttua Vohek-laatua.

LUJA ulkomittauskeskuksiin muutoksia

LUJA-sarja on kokenut päivityksen, jonka myötä varokealusta, pääkytkin, nousuliittimet ja ylijännitesuoja ovat löytäneet uuden sijainnin. Muutoksilla on pyritty nopeuttamaan ja helpottamaan asentajan työtä. Muuten keskus on mitoiltaan ja rakenteeltaan täysin vastaava kuin edeltäjänsä.    

UUTUUS! Vohek MINI ja MIDI muovikeskukset

TYÖMAIDEN KEVYT UUTUUS Helmikuun aikana myyntiin on tullut uusi tuoteperhe. Kotimaiset, Avainlippu -merkillä varustetut keskukset ovat luotettava valinta aina suurilta työmailta kevyeen käyttöön. Kattava valikoima pitää sisällään kaksi erillistä runkokokoa ja yhteensä kuusi erillistä versiota. Kotimaista tuotantoa Vohek laajentuu täysin uuteen tuotesegmenttiin, pitäen lujasti kiinni yrityksen olemassa olevista arvoista. Myös Mini & Midi -keskukset valmistetaan Liedossa, kuten… Read more »