News

Kesälomatiedote 2020

Vohekilla suurin osa henkilöstöstä on lomalla viikot 28 ja 29. Kiirellisissä asioissa ottakaa yhteyttä kautta. Vohekin henkilökunta toivottaa kaikille hyvää ja aurinkoista kesän jatkoa!

UUTUUS! Vohek MINI ja MIDI muovikeskukset

TYÖMAIDEN KEVYT UUTUUS Helmikuun aikana myyntiin on tullut uusi tuoteperhe. Kotimaiset, Avainlippu -merkillä varustetut keskukset ovat luotettava valinta aina suurilta työmailta kevyeen käyttöön. Kattava valikoima pitää sisällään kaksi erillistä runkokokoa ja yhteensä kuusi erillistä versiota. Kotimaista tuotantoa Vohek laajentuu täysin uuteen tuotesegmenttiin, pitäen lujasti kiinni yrityksen olemassa olevista arvoista. Myös Mini & Midi -keskukset valmistetaan Liedossa, kuten… Read more »

Vohek tiedote 2/2019

Marraskuun alusta lähtien Vohek Oy:n hankinnoista vastaa Oskari Simolin. Oskari tulee korvaamaan Teemu Laineen, joka on siirtynyt muihin tehtäviin. Oskari on aloittanut työt Vohekilla vuonna 2010 ja hän on toiminut monipuolisesti eri tuotannon tehtävissä, joten meidän toimintatavat ja tuotteet ovat Oskarille tuttuja. Oskariin saa yhteyden sähköpostin kautta tai soittamalla numeroon 040 861 7165. Myyntitilauksista ja tarjouspyynnöistä… Read more »

Vohek Oy ja El-Björn Oy jatkavat omina yhtiöinään

Vohek Oy jatkaa keskusten valmistusta omalla nimellään ja samalla henkilökunnalla, kuten aikaisemminkin. Myös Tomi ja Toni jatkavat yrityksen palveluksessa.   Vohekin tuotanto säilyy Liedossa, Varsinais-Suomessa ja jatkaa laadukkaiden keskustensa valmistusta asiakkaiden tarpeisiin. Uuden omistajan myötä Vohek tulee jatkamaan vahvaa kasvuaan.