UUTUUS! Vohek MINI ja MIDI muovikeskukset

TAKP MINI 32.024

TYÖMAIDEN KEVYT UUTUUS

Helmikuun aikana myyntiin on tullut uusi tuoteperhe. Kotimaiset, Avainlippu -merkillä varustetut keskukset ovat luotettava valinta aina suurilta työmailta kevyeen käyttöön. Kattava valikoima pitää sisällään kaksi erillistä runkokokoa ja yhteensä kuusi erillistä versiota.

Kotimaista tuotantoa

Vohek laajentuu täysin uuteen tuotesegmenttiin, pitäen lujasti kiinni yrityksen olemassa olevista arvoista. Myös Mini & Midi -keskukset valmistetaan Liedossa, kuten muutkin Vohek -tuotteet. Keskusten koteloiden materiaalina käytetään iskunkestävää kestomuovia ja komponentteina laadukkaita PCEn ja Eatonin tuotteita. Kaikissa malleissa on automaattiriviä suojaava muovinen, itsestään sulkeutuva kansi.

Pienet ja kätevät keskukset

Alkuun valikoimasta löytyy kaksi eri runkokokoa kahdella eri nimellisvirralla, jolloin valittavana on kattavasti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Tuotteet on varustettu integroidulla kantokahvalla, helpottaen keskusten siirtämistä, sekä ripustamista. Lisäksi keskuksissa on kiinnitysreiät, mahdollistaen myös tukevan asennuksen sijainnista riippumatta. Kooltaan keskukset ovat pieniä ja käteviä. Tarkemmat tiedot löytyvät https://www.vohek.fi/tuotteet/mini-ja-midi-tyomaakeskukset/.